Inspectie waardeert de Oosthoek met GOED!

Inspectie geeft de Oosthoek met overtuiging de waardering GOED! 

De onderwijsinspectie bezoekt elke 4 jaar iedere school en stelt dan een eindoordeel vast na een dag van kijken, voelen en vragen. In 2015 zijn ze op de Oosthoek geweest voor een dergelijk onderzoek waarbij wij het eindoordeel VOLDOENDE, het hoogst mogelijke oordeel op dat moment, hadden behaald. 

Nieuw, sinds het nieuwe Toezichtskader, dat ook op bestuursniveau wordt geïnspecteerd. De RVKO, ons bestuur, was in november 2019 aan de beurt. Bij deze gelegenheid mag het bestuur een aantal scholen voordragen die zij als GOED beschouwen en dat graag willen laten bevestigen door de Inspectie. Voor de RVKO is de Oosthoek een van deze scholen! Wij zien dat als een groot compliment en zijn dan ook graag ingegaan op deze uitnodiging!

Op maandag 13 januari 2020 heeft de Inspectie dan ook een bezoek aan de Oosthoek gebracht en hebben wij onze werkwijze aan hen laten zien. Wij hebben samen in de laatste jaren flink gebouwd aan ons onderwijs en een oordeel GOED zien wij dan ook eigenlijk als de kers op onze taart. 

Met trots hebben wij dan ook de waardering van GOED ontvangen van de inspectie na een intensieve en inspirerende dag. Wij zijn ontzettend trots op onze leerlingen, ons team en onze ouders, want samen maken wij de Oosthoek tot een fijne en veilige plek waar iedereen zich kan ontwikkelen en samen kan groeien!
Media
  • GOED
Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT