Klassenouders

Iedere groep op onze school heeft 1 of meerdere klassenouders. De klassenouders bieden een helpende hand aan de leerkracht bij diverse activiteiten. Zij worden met name ingezet bij de organisatorische taken zoals het regelen van vervoer bij excursies of het inschakelen van hulpouders bij bijvoorbeeld het versieren van de school met kerst. De klassenouder neemt het initiatief na elke vakantie een luizencontrole te organiseren in overleg met de leerkracht. De klassenouder heeft nadrukkelijk geen taak bij geschillen tussen ouders en de school.

Voor dit jaar zijn onze klassenouders:

Groep Kikkers:
Groep Eenden: Inge Tabor, moeder van Vién en Evelien Biever, moeder van Keano
Groep Beren: Saskia Vaandrager, moeder van Lux
Groep 3A:
Groep 3B: Maaike Zijsveld, moeder van Isa
Groep 4A: Maaike Willemsen, moeder van Pepijn en Saskia Kops, moeder van Féline
Groep 4B: Marleen Kooij, moeder van Jelle en Danielle van Weel, moeder van Don Joe
Groep 5A: Marjolein Driessen, moeder van Féline en Tineke Lee, moeder van Ilse
Groep 5B: Afke van Veen moeder van Djuulz en Nancy van der Holst, moeder van Lois
Groep 6: Mijke Verweij, moeder Lotte en Maaike Ruijgrok, moeder van Sam
Groep 7: